Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2016 8:00:11

Vích (SPD) Koalice SPD a SPO bude konstruktivní opozicí

Vích (SPD) Koalice SPD a SPO bude konstruktivní opozicí

Jsme připraveni být konstruktivní opozicí

„Společná kandidátka Koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura a Strany Práv Občanů pro volby do Zastupitelstva Libereckého kraje byla úspěšná ziskem 5,2% hlasů a 2 mandátů. To vše při cenzuře médií, nepozvání do krajské televizní debaty ze strany ČT a nízké volební účasti lze považovat za úspěch“ konstatoval lídr kandidátky Radovan Vích.

Osvědčila se pragmatická a bezproblémová spolupráce obou politických subjektů před volbami, proto vznikne společný klub krajských zastupitelů Koalice SPD a SPO.

„Děkujeme našim voličům za 6 448 hlasů pro Koalici SPD a SPO v Libereckém kraji. Jednali jsme s panem hejtmanem Půtou (SLK), kterému jsme blahopřáli k dosaženému volebnímu výsledku a vzájemně jsme si vyměnili a objasnili názory na některá krajská politická témata. Na základě závěrů z tohoto jednání jsme připraveni být konstruktivní opozicí“, zdůraznil Radovan Vích. 

Oba politické subjekty SPD+SPO mají zájem aktivně se podílet na práci ve výborech Zastupitelstva Libereckého kraje a komisích Rady Libereckého kraje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama