Ing. Jakub Unucka, MBA.

  • ODS
  • Moravskoslezský kraj
  • 1. vicehejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2016 17:48:00

Doba letitého spánku Moravskoslezského kraje skončila

Doba letitého spánku Moravskoslezského kraje skončila

ODS ve vedení Moravskoslezského kraje

V pondělí 17. 10. 2016 byla na Krajském úřadě Moravskoslezského kraje slavnostně podepsána nová koaliční smlouva. Zástupci tří stran - Hnutí ANO, KDU-ČSL a ODS se dohodli na společné vládě v následujícím čtyřech letech.

ODS připadnou v nově zvolené Radě kraje dvě místa. Náměstkem hejtmana pro dopravu a "chytrý region" se stane lídr ODS krajských voleb Ing. Jakub Unucka, MBA. Druhým náměstkem bude dosavadní místostarosta Českého Těšína Mgr. Stanislav Folwarczny, který bude spravovat rezort školství.

"ODS získala rezorty, na které kladla důraz ve svém volebním programu, a to především v oblasti školství, kterou v příštích letech čekají velké změny a my jej na ně chceme připravit, stejně jako oblast inovací, které jsou pro rozvoj tohoto regionu zásadní. Doba letitého spánku tohoto kraje skončila." podotkl Jakub Unucka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama