Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2016 9:36:26

"Pražská kavárna" se sešla v Show Jana Krause.

"Pražská kavárna" se sešla v Show Jana Krause.

Jak hluboce můžeme klesnout nám předvedla "Pražská kavárna" v Show Jana Krause, když veřejně urážela hlavu státu.

Celá Česká republika žije až hystericky vyznamenáním Jiřího Bradyho prezidentem republiky. Aby nikdo nezůstal pozadu „Pražská kavárna“ pokračuje v podání Show Jana Krause, kterou PRIMA  odvysílala až po kritice z cenzury ve čtvrtek.

Do své show si Jan Kraus pozval české umělce,aby veřejně dehonestovali jediného přímo zvoleného prezidenta České republiky Miloše Zemana, který má největší mandát v novodobé historii. Sami si, ale asi neuvědomili, že tím klesli na nejnižší možnou úroveň, jelikož dehonestací prezidenta, kterého si zvolil tento národ uráželi také jeho voliče, občany České republiky. Ale tato rádoby elita zapomněla, že bez těchto lidí, které uráželi, by byli absolutní nuly. Jediný kdo by je mohl zachránit je komparz "sluníčkářů",  jak tomu bylo ve čtvrtečním vysílání .

Na úvod se na pódiu sešli desítky známých osobností a některé z nich se ujali slova.
Exministr vnitra Jan Ruml popřál panu prezidentovi ke státnímu svátku, aby poslanci a senátoři v sobě našli tolik síly a hlasovali prostým usnesením o tom, že pan prezident Zeman není ze závažných důvodů schopen vykonávat funkci podle §66 Ústavy. Bára Štěpánová ho dokonce nazvala monstrem.Tito lidé se považují za slušnou část společnosti a Hrad pod vedením Miloše Zemana přirovnávají k trafice.
Docela trapná byla poznámka Jana Krause, že nejvíce pití bude 28.října na hradě. Troufám si říct, že za dob Václava Havla tam bylo pití daleko víc, ale ten poklonkoval Americe, tak nebyl důvod k jeho politickému odstranění.

Nezbývá mi než doufat, že pan prezident Zeman bude mít ještě dost sil kandidovat v dalších prezidentských volbách, abychom se nedočkali, že Pražskému  hradu bude vládnout euro-poslankyně Věra Jourová, která by ocenila bratry Mašíny, kteří podřezali policistu, spící kníže Karel Schwarzenberg nebo král hazardu Michal  Horáček. Pak by jsme měli opravdu důvod se za svého prezidenta stydět, ale věřím, že národ nestojí o to vyznamenávat vrahy, zaprodat tento stát EU nebo ho prohrát v hazardní loterii.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama