ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2016 10:49:18

Výzva Změny pro lidi všem nasraným!

Výzva Změny pro lidi všem nasraným!

Omluva za vulgaritu v nadpisu, ale jiný výraz by přesně nepopsal náš pocit ze současného stavu společnosti, protože to co je nám předkládáno jako demokracie a svoboda, je ve skutečnosti sofistikovaně zamaskovanou ekonomickou diktaturou.

 

   Dovolujeme si oslovit všechny voliče, kteří nechodí k volbám, protože si myslí, že volbami nelze nic změnit.

   Vadí Vám pokroucené a neprůhledné zákony? Vadí Vám politicko-justiční mafie? Vadí Vám nízké platy? Vadí Vám neodpovědnost politiků za špatná rozhodnutí? Vadí Vám hrozící migrační vlna muslimů? Vadí Vám „církevní restituce“ s rekatolizací země? Potom prosím čtěte dál.

   Mnozí z nás si pamatují nadšení z převratu v r 1989, kdy jsme chodili na náměstí a zvonili klíči a ve svojí nevědomosti a bláhové naivitě si mysleli, že se po čtyřiceti letech buzerací zbavíme tupých, až nedůstojně hloupých, polovzdělaných „kádrů“, kteří byli předurčeni komunisty k řízení našich osudů. Věřili jsme, že bude nastolena demokracie.  Proč nebyly naplněny naše představy?  Na začátku byla špatná a úmyslně lživě zdůvodňovaná privatizace a s tím související zánik výrobních kapacit.  Dílo zkázy pokračovalo výhradní orientací ekonomiky státu na vývoz v kombinaci se záměrně podhodnoceným kurzem koruny a katastrofální měnovou politikou. Následovala devastace zemědělství a ztráta potravinové soběstačnosti. Nekompetentní (záměrně?) vyjednávání při vstupu do EU stojí za odlivem kapitálu z ČR, který je větší než součet přílivu investic a peněz z kohezních fondů EU. Zahraniční vlastníci firem mají filiálky na našem území pouze jako subdodavatelské, což jim umožňuje vyvádět zisky mimo ČR. Tento fakt je hlavní příčinou nízkých platů zaměstnanců, protože marže na subdodávky jsou podstatně nižší než na finální výrobky! Enormní odliv výnosů do zahraničí je  pro vývoj naší ekonomiky do budoucna přímo zhoubný, protože bude chybět na modernizaci našeho průmyslu při probíhající průmyslové revoluci 4.0 (nové technologie, digitalizace a robotizace výroby atd.). Navíc za situace, kdy v r. 2020 se staneme čistými plátci do EU.

Lze konstatovat že za 25 let se politikům podařilo vybudovat „kolonii“ Česko.

   Mnozí neinformovaní si našli falešného spasitele v Babišovi a jeho Anofertu, protože většina lidí je otrávena „tradičními“ stranami, které zde za ty roky předvedly pouze rvačky o koryta, peníze a moc. Nechtějí však vidět, že pan Babiš přestavuje propojení korporátní, mediální a navíc dnes i politické moci. Kdo má tisíce chce miliony, kdo má miliony chce miliardy, kdo má miliardy chce ještě více, ale toho dosáhne pouze v politice (jak se to rýmuje).  A proto si zaplatí lidi a vybuduje ANO 2011, jako politickou divizi Agrofertu. Není lepší ani horší než vedení dosavadních parlamentních stran. Pouze odmítl dále platit politiky za prosazování zájmů svého byznysu. Vstoupil do politiky a začal si je prosazovat sám, což je pro Agrofert efektivnější. A protože bude muset jít po volbách do koalice, proč se zase o svých zájmech dohadovat v Parlamentu? Jednodušší bude  domluvit se s dalším miliardářem na rozdělení zájmů vlivu, najmout si pana Robejška a vybudovat za peníze PENTY novou stranu Realisté, která bude také hájit zájmy nejbohatších. A pokud dostanou ve volbách ústavní většinu, nebudou muset v Parlamentu vůbec ztrácet čas „zbytečnými“ diskuzemi.

    Pokud Vám není lhostejná budoucnost našich potomků ozvěte se nebo se přímo zapojte do naší organizace, když ne jako členové, tak sympatizanti či přispěvatelé duševních hodnot (články, nápady do programových sekcí, zpracování grafiky na plakáty, letáky atd.) nebo materiálně- finanční příspěvky, nabídka plakátovacích ploch ve městech na plotech, roznos letáků atd).  Změnu provést ještě lze, ale bez Vašeho zapojení skončí Češi jako otroci nadnárodních korporací.

    Záměrně, abychom mohli sloužit jen většinové veřejnosti, máme průhledné financování a sponzorské dary zveřejňujeme našem webu  www.zmenaprolidi.cz kde také najdete informace o nás a naše názory na aktuální problémy hýbající společností. 


   Mail, který bude denně 24 hod čekat na vaši reakci: info@zmenaprolidi.cz


Změna pro lidi:

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama