ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2016 9:36:29

Vedení plzeňského centrálního obvodu předalo Janského plakety

Vedení plzeňského centrálního obvodu předalo Janského plakety

Bronzové medaile prof. MUDr. Jana Janského udělované za deset bezpříspěvkových odběrů krve předal v pondělí 5. prosince dobrovolným dárcům z centrálního plzeňského obvodu starosta Radislav Neubauer (ČSSD) a místostarosta David Procházka (ANO 2011).

Předání Janského plaket se také zúčastnila ředitelka Oblastního spolku Českého Červeného kříže Plzeň-město Svatava Slavíková. Slavnostní akt doprovodil hrou na varhany Miloš Chaloupka.

Ocenění obdrželo dvaadvacet bezpříspěvkových dárců krve. Centrální obvod spolu s Oblastním spolkem Českého Červeného kříže Plzeň-město organizuje setkání s dobrovolnými dárci krve dvakrát ročně. Kromě bronzové Jánského plakety je pro hosty připraveno i malé pohoštění a květiny.

„Chceme tímto způsobem poděkovat všem, kteří dobrovolně a nezištně pomáhají ostatním. Nesmírně si jejich obětavosti vážíme,” uvedl Radislav Neubauer, který je rovněž pravidelným dárcem krve.

„Tento dar nelze vyčíslit vyčíslit penězi, ani ničím jiným. Proto těmto lidem vyjadřujeme svůj obdiv a uznání,” dodal David Procházka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama