ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2016 9:41:10

Vyšla nová kniha o Městském obvodě Plzeň 3

Vyšla nová kniha o Městském obvodě Plzeň 3

Ve spolupráci nakladatelství Starý most s.r.o. s Městským obvodem Plzeň 3 vyšla kniha, která pojednává o minulosti a současnosti centrálního plzeňského obvodu.

„Kniha nabízí unikátní galerii historických i současných fotografií, dokumentující proměny všech částí našeho obvodu, tedy centra města, Bor, Doudlevec, Skvrňan, Nové Hospody, Zátiší, Valchy a Radobyčic,” přiblížil obsah Radislav Neubauer (ČSSD), starosta MO Plzeň 3.

Publikace volně navazuje na edici knih starých fotografií a také na obdobnou knihu o Městském obvodu Plzeň 4, která vyšla v roce 2015.

„Určitě bychom chtěli poděkovat všem našim občanům, kteří se na vzniku této publikace podíleli tím, že poskytli cenné fotografické materiály ze svých soukromých archivů,” dodal Radoslav Škarda (TOP 09), I. místostarosta MO Plzeň 3. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama