Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.12.2016 11:53:02

Režie prezidentského fondu, na rozdíl od některých neziskovek, je nulová

Režie prezidentského fondu, na rozdíl od některých neziskovek, je nulová

Projev prezidenta republiky při předání finančního daru Fondu ohrožených dětí

Dámy a pánové,

budu velice stručný. Dávají-li se malé dary, je k tomu zapotřebí mnoha slov, dávají-li se větší dary, je možné býti stručný. Jsem velmi rád, že mohu panu předsedovi předat nikoli jenom toto, protože to by mu asi nepomohlo, ale předpokládám, že bude následovat konformní šek, který banka přijme.

Takže, milý pane předsedo, ukážeme na kamery, tři miliony jedno sto tisíc, což už je výrazné zvýšení proti minulému roku, a já bych chtěl poděkovat zaprvé těm, kdo na prezidentský fond přispěli, ale také těm, kdo ho spravují, protože žádný z nich si nevzal ani korunu odměny. Režie, na rozdíl od některých nejmenovaných neziskových organizací, je u nás naprosto nulová, to znamená, že veškeré vybrané prostředky byly věnovány na Fond ohrožených dětí.

Takže ještě jednou děkuji dárcům, ještě jednou děkuji správcům tohoto fondu a samozřejmě přeji Fondu ohrožených dětí, aby tyto prostředky užitečně vynaložil.

Blahopřeji, pane předsedo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama