Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2016 8:46:08

ROP Severozápad – mastili si politici ČSSD kapsy?

ROP Severozápad – mastili si politici ČSSD kapsy?

V této kauze je dohromady obviněno čtyřiadvacet osob a velkou část z toho tvoří politici oranžové květiny (ČSSD). Mastili si kapsy nebo stranickou pokladnu?

Vyšetřovaná korupce se týká poškozování zájmů Evropské unie a dalších trestných činů v souvislosti s evropskými dotacemi z ROP Severozápad. Velkou část obviněných podle ČTK tvoří hodnotitelé projektů. Experti projekty bodovali a na základě jejich doporučení o nich definitivně rozhodoval výbor ROP Severozápad, který tvořili politici Ústeckého a Karlovarského kraje. Zmanipulovaných a ovlivněných projektů mělo být údajně čtyřiapadesát a to za 14 miliard korun.

ČTK informovala o tom, že má k dispozici seznam všech obviněných, z něhož jmenovala dohromady sedm politiků ČSSD (bývalá hejtmanka, náměstci a radní) a dva bývalé vlivné členy ODS. O jména mi zde ani tak nejde, jelikož v tomto případě už se nedá mluvit jen o selhání jednotlivce, jak to vždy v případech korupce vedení všech politických stran komentuje. Pokud se obvinění prokáže, pak se v tomto případě bude jednat o selhání celé partaje, která nám v současné době vládne a která ústy svého předsedy a současného premiéra Bohuslava Sobotky chce opět vyhrát parlamentní volby.

Je to jen výsměch všem poctivě pracujícím lidem, kteří odevzdávají nekřesťanské daně a veškeré odvody, které pak mizí v černých i když v tomto případě spíše v oranžových dírách zkorumpovaných politiků a ve volbách bychom jim to měli náležitě spočítat.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama