Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2016 7:26:11

Ať žije česko-kocourovská spravedlnost!

Ať žije česko-kocourovská spravedlnost!

Co to stálo času, financí a úsilí dostat zkorumpovaného politika Davida Ratha za katr, proti němuž jasně hovoří všechny důkazy, a byl chycen při činu se sedmi miliony korun v krabici od vína.

Po několika letech se celá věc korupce bývalého hejtmana Středočeského kraje a poslance za ČSSD Davida Ratha vrací na úplný začátek, jelikož Vrchní soud v Praze včera zrušil rozsudek a celou věc vrátil krajskému soudu údajně pro nezákonnost odposlechů a záznamu telekomunikačního provozu.

Podle vrchní státní zástupkyně Lenky Bradáčové se vrchní soud k uznávání odposlechů postavil jinak, než bylo doposud zvykem a tím popírá dosavadní praxi. Z toho vrchní státní zastupitelství dovozuje, že byl rozhodnutím vrchního soudu porušen zákon a připravuje podnět k podání stížnosti, který následně předloží ministru spravedlnosti.

Je evidentní, že se v tomto případě jedná o diletantské selhání orgánů činných v trestním řízení a může se klidně stát, že se již evidentně jasnou korupci panu Rathovi nepodaří prokázat a bude volný. Neschopný stát se mu bude muset nakonec omluvit a vyplatit finanční náhradu za pobyt ve vazbě a poškození dobrého jména, takže na tom ještě nějakou tu pětku vydělá. To se opravdu může stát jen v České republice nebo v Kocourkově, takže ať žije česko-kocourovská spravedlnost!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama