Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2016 16:04:14

Usnesení předsednictva hnutí SPD pro tento týden.

Usnesení předsednictva hnutí SPD pro tento týden.

Toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete.

1.) Předsednictvo SPD přeje všem členům hnutí, příznivcům i všem občanům České republiky hodně zdraví a spokojenosti do nového roku 2017. Rok 2017 bude významnou politickou zkouškou pro naše hnutí, neboť budeme usilovat o úspěch ve volbách do Poslanecké sněmovny. Pevně věříme v aktivní podporu všech našich příznivců a jsme přesvědčeni, že volby skončí politickým úspěchem hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura.

2.) Předsednictvo hnutí SPD považuje sváteční projev prezidenta republiky za důstojné politické vystoupení nejvyššího politického představitele naší země. Nesdílíme ale tak optimistické hodnocení ekonomické situace České republiky. A co se týče současné Evropské unie, naše hnutí ji považuje za nereformovatelný totalitní politický projekt. Zároveň však plně souhlasíme s prezidentem republiky v hodnocení zahraničně politické situace, ekonomické spolupráce, imigrační krize, nebezpečí islámského terorismu a také v kritickém hodnocení práce českých médií včetně těch veřejnoprávních. Předsednictvo SPD přeje prezidentovi republiky pevné zdraví a hodně úspěchů v novém roce.

3.) Hnutí SPD věří v rychlé a objektivní prošetření havárie ruského dopravního letounu nad Černým mořem. Vzhledem k tomu, že při havárii zahynuli téměř všichni členové slavného hudebního souboru Alexandrovci, je toto neštěstí ztrátou, která svým významem přesahuje hranice Ruské federace. Vyjadřujeme hlubokou soustrast občanům Ruské federace a pozůstalým obětí.

4.) Vyjádření předsedy Evropské komise pana Junkera, že Evropská unie nezmění svojí imigrační politiku je jasným důvodem pro vyhlášení referenda o vystoupení ČR z EU. Imigrační politika Evropské unie znamená konec českého státu a českého národa. Znamená hrozbu islámského teroru, znamená hrozbu pro svobodu a demokracii. Požadavek konání referenda o vystoupení z Evropské unie je jedním ze zásadních bodů programu SPD ve volbách do Poslanecké sněmovny. V této souvislosti konstatujeme, že komisařka paní Jourová (hnutí ANO) svými postoji v těchto otázkách jasně poškozuje zájmy České republiky.


5.) Okolnosti a fakta spojené s hromadnou vraždou spáchanou islámskými teroristy na vánočních trzích v Berlíně ukazují na naprosté selhání bezpečnostních složek a na prolhanost tvrzení evropských elit, že bezpečnostní složky mají situaci pod kontrolou a nebezpečí nehrozí. Hnutí SPD – Tomio Okamura požaduje zásadní kroky ve vztahu ke kontrole osob vstupujících na území České republiky. Nesouhlasíme s přijímáním islámských migrantů na území ČR, které nepřetržitě realizuje Sobotkova a Babišova vláda. Požadujeme novelizaci zákona o církvích s cílem zakázat a trestat propagaci islámského práva šaría a džihádu, žádáme kroky k posílení branných schopností českých obyvatel a zavedení mezinárodních sankcí proti státům podporujícím islamisty.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama