Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2017 21:45:31

Historie se opakuje – HPP11 v opozici a zase kydá špínu

Historie se opakuje – HPP11 v opozici a zase kydá špínu

Pomlouvat a kydat špínu na kohokoli, na cokoli. Toho jsme v posledních letech v politice svědky často. Pamatujme si to, protože ne vše musí být nutně tak, jak nás přesvědčují ti, co nejvíc křičí.

Po přečtení Klíče č. 1/2017 se člověk nestačí divit. Všichni se zase spikli proti HPP11. Hnutí, které vyhrálo na Praze 11 volby mělo dva roky na to, aby sestavilo funkční koalici, mohlo sestavit funkční Radu MČ Praha 11 a mohlo pak  4 roky spravovat naši městskou část. Nestalo se tak. Jak se nám snaží členové HPP11 namluvit, je to proto, že oni dělali vše skvěle a ostatní se opět spikli. Odtrhnout Jižní Město od Prahy je přece správně, bránit dostavbě okruhu také, bojovat za přátele, kteří provozují protiprávně parkoviště je také správné, nepodporovat sport a hlasovat proti sportovním grantům je dobře, natož třeba snažit se koupit fotbalové hřiště, to je přece nesmysl. A to je jen slabý výčet kroků HPP11 ve vedení MČ Praha 11. Dnes je HPP opět v opozici a jeho členové pomlouvají každého kdykoli mohou. Opakuje se to, co dělalo HPP11 osm let, a co mu nakonec přineslo i vítězství ve volbách 2014. Pro dobro Jižního Města jen prosím, pamatujte si, jak se věci opravdu mají. 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama