Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2017 9:39:20

Chovancův šmírovací úřad pro zkoumání pravdy.

Chovancův šmírovací úřad pro zkoumání pravdy.

Komu bude tento parazit internetu prospěšný? Jen těm, kteří již nevědí co dělat, aby zastavili propad volebních preferencí!

Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám MVČR spadající pod statutárního místopředsedu oranžové květiny (ČSSD) je jednou z nejhorších ohavností, kterou si současná Sobotkova vláda dovolila. Už jen ten název musel vymyslet pořádný myslitel, aby to na první pohled nevypadalo na šmírovací úřad.

Jsem moc zvědavý kolik teroristických a hybridních hrozeb odhalí. Zcela určitě to budou pouze věci, které budou mít souvislost s kritikou Evropské unie, hlavního proudu, politické korektnosti a multikulturní ideologie. Dále bude špatné všechno, co přichází z východu. Jak ale naloží tento šmírovací úřad s Donaldem Trumpem, toť otázka, jelikož politika Spojených států bude úplně jiná, než doposud! Tak, že by si pan Chovanec dovolil cenzurovat i nejmocnějšího muže světa? Nechme se překvapit.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama