Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2017 17:00:16

Zdechovský se ohradil proti opakovaným lžím ministra Babiše o udávání

Zdechovský se ohradil proti opakovaným lžím ministra Babiše o udávání

Europoslanec Zdechovský se dnes ostře ohradil proti opakovaným lžím ministra financí Andreje Babiše, že by kdykoliv udal jeho nebo poslance Faltýnka, že sedí v té či oné dozorčí radě, jak dnes opakovaně Babiš tvrdil v médiích.

Europoslanec Zdechovský žádá pana Babiše, aby svá tvrzení prokázal nebo se veřejně omluvil. 
"Pan Babiš opakovaně v médiích lže. Buď se za svá tvrzení omluví nebo musí veřejně doložit, že je psychicky nemocný a tudíž může veřejně lhát. V tom případě budu jeho dnešní tvrzení chápat. Pokud tak neučiní, budeme s mými advokáty zvažovat další právní kroky," prohlásil lidovecký europoslanec, podle kterého si Babiš plete jednotlivé europoslance. 
V úvahu připadá i podle Zdechovského žaloba na Andreje Babiše s žádostí o finanční odškodnění. Případné vysouzené peníze daruje Zdechovský nadačnímu fondu PinkBubble, který pomáhá onkologicky nemocným dětem.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama