Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2017 13:25:00

Být papírový favorit se nevyplácí

Být papírový favorit se nevyplácí

Ministr financí Andrej Babiš na Facebooku

Neustále poslouchám, že letošní rok bude přelomový, že ANO vyhraje volby. Upřímně těmhle předpovědím moc nevěřím, protože být papírový favorit se nevyplácí a není to výhodná výchozí pozice. Když se o někom mluví jako o jasném favoritovi, nakonec všechno dopadne úplně jinak.

Podle některých komentátorů je systém oligarchů a tradičních politiků už fakt nervózní z toho, že ve volbách uspějeme. Udělají všechno proto, abychom skončili v opozici. Pro mě to bude rok klíčový a já doufám, že svou prací přesvědčím lidi, aby nám dali tolik hlasů, že tradiční politické strany bez nás vládu nesestaví. Děkuju vám všem za dosavadní podporu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama