Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2017 22:22:00

Požaduji revizi prodeje pozemků v Harrachově

Požaduji revizi prodeje pozemků v Harrachově

Ministr financí Andrej Babiš dnes požádal Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových o zastavení prodeje pozemků státu v lyžařském areálu v Harrachově.

 Po zrušení probíhajícího přímého prodeje společnosti Sportovní areál Harrachov, a.s. by mělo následovat otevřené výběrové řízení s jediným kritériem – cenou.

„Abych vyvrátil veškeré pochybnosti, které v souvislosti s tímto prodejem v posledních dnech v médiích vyvstaly, vyzval jsem ÚZSVM, aby obchod v této podobě nerealizoval,“ uvedl ministr financí Andrej Babiš.

„Respektuji snahu Úřadu prodat areál jako celek, trvám však na uskutečnění výběrového řízení, které je tím nejlepším znaleckým posudkem na skutečnou cenu nemovitosti,“ dodal ministr financí.

Na průběh prodeje včetně všech znaleckých posudků nařídil ministr financí neprodlenou kontrolu.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama