Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2017 9:38:01

Na jaře naroste v Evropě imigrace do obrovských rozměrů!

Na jaře naroste v Evropě imigrace do obrovských rozměrů!

Tímto sdělením varoval ostatní evropské lídry maltský premiér Joseph Muscat s tím, že imigrační vlna může dosáhnout dokonce dosud netušených výšek, takže Evropu čekají ještě horší časy než doposud.

Malta v tomto pololetí předsedá Evropské unii a její premiér Muscat dle serveru Business Insider, který se odvolává i na agenturu AP k tomu přímo řekl: „Množství lidí přicházejících přes Středozemní moře dosáhne na jaře rekordních výšek. Můžeme se pokusit připravit se na to už teď, nebo počkáme, až nás to dožene v dubnu či v květnu a nějaké dohody dosáhneme v té době.“

Jedná se hlavně o imigranty se severní Afriky a nejvíce jich přichází z Egypta a z Libye, kde stále ještě zuří občanská válka. Tipnul bych si, že na slova premiéra Muscata nebudou brát zkostnatělí političtí lídři a nikým nevolení byrokratičtí úředníci Evropské unie zřetel a v dubnu nebo v květnu budou hrozně překvapeni, že se proroctví Muscata opravdu naplnilo.

Může to samozřejmě dopadnout ještě hůře, jelikož známe postoje paní Angely, která ráda otevírá imigrantům svou náruč bez ohledu na to, zda se jedná výhradně o imigranty ekonomické, kteří přicházejí do Evropy za jediným cílem. Nedávno se společně s francouzským prezidentem Hollandem ohradila proti nastupujícímu americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi s tím, že Evropa nepotřebuje rady zvenčí, aby se jí říkalo, co má dělat a že mají Evropané osud ve svých rukou.

S tím, že mají Evropané osud ve svých rukou, souhlasím, a proto není na místě jakkoli diktovat členským zemím Evropské unie povinné přerozdělování a umisťování nelegálních imigrantů do jejich zemí, jelikož každá země by měla mít svůj vlastní osud pouze ve svých vlastních rukou a nepotřebuje rady a diktát zvenčí, aby se jí říkalo a nařizovalo, co má dělat! Vyhlasme proto referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama