PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2017 17:31:35

Cikán Kotlár a ANOnista Telička

Cikán Kotlár a ANOnista Telička

U brněnského soudu byl projednáván případ brutálního napadení....

U brněnského soudu byl projednáván případ brutálního napadení, které měl spáchat mimo jiné jakýsi Kotlár. Ten je již dvacet let úředně považován za idiota. K soudu jej musel nejen doprovázet, ale přímo podpírat advokát. Kotlár sám nemohl takřka nic, ani se sám najíst, nebo konat intimní potřebu. Ač vinu vehementně popíral, soud jej uznal vinným. Tento výrok jej natolik rozrušil, že začal sám pobíhat po soudní síni, srozumitelně nadávat a gestikulovat.

Všichni zúčastnění zůstali z té proměny úplně paf. Z úředně uznaného idiota se během několika vteřin vyklubal laicky sice i nadále idiot, ale z odborného hlediska docela normální cikán. Vzápětí po této kouzelné proměně však vytanula přihlížejícím na mysli zcela praktická otázka. Když předstíral dvacet let idiocii, tak jistě pobíral nějakou sociální dávku, případně jeho rodinní příslušníci příspěvek na péči o idiota.

Mne tento problém zaujal také, a již jsem se chtěl rozepsat na téma, zda příslušný úřad sociální péče provede kontrolu a zda bude vymáhat zpět neprávem vyplacené sociální dávky od Kotlára a jeho rodiny. Bylo by to jistě logické.

Ještě, že jsem se neunáhlil! V pravém sloupku obrazovky jsem totiž spatřil jinou zprávu. ANOnista Telička byl zvolen místopředsedou Evropského parlamentu. Jistě jej také znáte z televizní obrazovky. S vyholenou hlavou se usilovně stylizuje do podoby tatíčka Masaryka. Jenom stručná rekapitulace. Syn komunistického diplomata se stal, jak jinak také členem komunistické strany, diplomatem, eurokomisařem, europoslancem, a na této pouti vystřídal již takřka všechny politické strany. Úzce spolupracoval s gaunerem Bakalou a je tak spoluviníkem nejen pádu OKD, ale také rozkradení hornických bytů. Nyní, opět jak jinak je členem Babišova hnutí, které si potrpí právě na bývalé komunistické pohlaváry.

Tak tento komunistický pohrobek nás dosud z našich daní stál zhruba 150 milionů korun, vedlejší produkty jeho úsilí, jako je pád OKD a rozkradení hornických bytů nepočítám.

Cikán Kotlár nás podle hrubého odhadu na neprávem inkasovaných sociálních dávkách stál za stejnou dobu maximálně dva miliony korun.

Cikán idiocii předstíral, aby se dostal k penězům. Telička je idiot, který nic nepředstíral. Přesto jsme mu z našich daní dobrovolně vyplatili 150 milionů korun. A za tyto peníze napáchal na našem národu a státu nedozírné škody, které teprve nyní nabírají na tragickém rozměru v podobě osudů hornických rodin.

Tak opravdu z lidského hlediska nevím. Myslím si, že chudáku cikánovi bych ty vyplacené peníze raději nechal, protože ve srovnání s Teličkou nám způsobil škodu nepatrnou. A požádal bych všechny úřady, kterých se to týká, aby prověřili Teličkovo působení v OKD.

A především všechny voliče, aby se probrali a hnutí, jehož tváří jsou Telička a jemu podobní poslali na smetiště.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama