Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2017 20:00:31

Kdo má v křesťanské Evropě větší práva? Rodilý Čech anebo Kosovský Albánec?

Kdo má v křesťanské Evropě větší práva? Rodilý Čech anebo Kosovský Albánec?

Stručně úvodem k otázce Srbska a jeho provincie Kosovo.

 

Stručně úvodem k otázce Srbska a jeho provincie Kosovo. Jugoslávie byla záměrně rozbita státy NATO. Roztříštěný a vzájemně se nenávidějící Balkán se snadněji ovládá. Německo stále v zajetí válečného neúspěchu přispěchalo jako první s uznáním Slovinska a tím vlastně celou krvavou etapu rozpoutalo. V zájmu chorvatských fašistů bylo vybombardováno Srbsko. V zájmu albánské mafie zásobující Evropu drogami a obchodující s lidskými orgány zaživa vyřezávanými z těl zajatců byla od Srbska odtržena historická provincie Kosovo, která je tak historická, že se na Kosově poli odehrály zásadní bitvy při obraně křesťanské Evropy před vpádem islámských hord od roku 1389 až do roku 1831. Bylo to místo zbrocené krví křesťanů, kteří zde svojí obětavostí vytvořili hradbu silnější než z kamene. Při odtržení Kosova pomáhala i bývalá žalobkyně Mezinárodního soudního tribunálu v Haag C. del Ponte, která zničila důkazy o válečných zločinech Albánců a ministryně zahraničních věcí USA M. Albrightová, která čile obchodovala s muslimskými válečnými zločinci.

Přesto se v Srbsku dochovalo dostatek důkazů, které vedly Srbsko k vydání mezinárodního zatykače na několik desítek válečných zločinců z Kosova, muslimů. Jeden z jejich vůdců byl následně zadržen ve Francii. Měl být umístěn ve vydávací vazbě. Jelikož to je ale muslim, čeká na další projednání kauzy na svobodě v Paříži. Ostatní spoluviníci nebyli ještě ani nalezeni, natož zadrženi.

Podle dostupných informací je vysoce pravděpodobné, že Francie válečného zločince a masového vraha a jeho spoluviníky do Srbska k potrestání vůbec nevydá, takže nebude potrestán stejně jako jiný válečný zločinec, současný prezident samozvaného Kosova Hashim Thaci.

V Turecku na letišti byl při pokusu vstoupit do Sýrie zadržen tureckou policií český občan. Asi trochu prostoduchý, protože se Turkům svěřil s tím, že jede do Sýrie, aby se přidal k Islámskému státu. Tak naprosto nepochopitelné chování bylo důvodem k jeho vrácení do České republiky. Zde byl zadržen a byla na něj uvalena vazba, ve které je dodnes a z níž propuštěn nebude, protože z ní poputuje do výkonu trestu minimálně dvaceti pět let vězení.

Na jedné straně váleční zločinci a masoví vrazi, kteří vyvražďovali křesťany a vyřezávali jim orgány z těla za živa pobíhají na svobodě v Paříži, užívající si jejích pamětihodností za krvavé peníze utržené za pašování drog do Evropy a prodej lidských orgánů. S největší pravděpodobností nikdy potrestáni za svoje zločiny nebudou.

Na druhé straně evidentně zmatený mladík dosti prostoduchý na to, aby všude vykládal, že chce bojovat na straně Islámského státu, který je ve vazbě a příštích dvacet pět let z vězení nevyjde.

Jaké právo platí v Evropě, náš kodex, anebo právo šaría? Kdo je občanem prvního a druhého řádu v Evropě? Křesťan nebo muslim?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama