Viktor Lošťák

  • SaS
  • Bystrc
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2017 11:41:42

Zelení nestojí o volební výsledek, peníze si urvou jinak

Zelení nestojí o volební výsledek, peníze si urvou jinak

Zelení budou usilovat o legalizaci squatingu, nechal se slyšet jejich předseda Matěj "Nemuž" Stropnický. Jistěže je hezké, když vám nepřítel sám podá klacek, abyste ho s ním třískli po hlavě.

Nezapomínejme ale nikdy, že volby nejsou pro Zelené zase až tak podstatné. Základnou Zelených a obecně všech neomarxistů je to, čemu říkají "občanská společnost" - hejno neziskovek, spolků, družstev i neformálních uskupení, napojených na veřejné zdroje, ať už je volební výsledek Zelených jakýkoli. Prvořadým účelem Havlovy občanské společnosti bylo vždy obejít výsledek voleb, dát finanční zdroje a politickou moc lepším lidem bez ohledu na voliče. A na tom se zatím nezměnilo nic. Veřejné peníze neziskovkám a tedy i Zeleným plynou stále stejným tempem.

Teprve až volební debakl bude pro Zelené znamenat i finanční katastrofu, teprve až se po volbách uzavřou kohouty penězovodů, až rozmetáme neziskovky plné parazitů, pak můžeme mluvit o úspěchu. Je pravda, že pomatenost zeleného führera (führerin?) to může usnadnit.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama