PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2017 11:11:21

Vykalení debilové s kocovinou budou vládnout?

Vykalení debilové s kocovinou budou vládnout?

„Já tam šel v úplných ho..ech. A to právě těm lidem přijde hrozně sympatický. V úvodu řeknu: „Jsem vykalený, vy určitě taky, já mám kocovinu jako debil.“ Oni se zasmějou, uvolní se atmosféra a bereme se, jako že jsme na stejný lodi,“ podotkl hodně op

První větu nelze mezi normálními lidmi ani komentovat.

Celé to podotknutí teplického radního je nejlepší charakteristikou, o jakou osobu se jedná. Nikdo nezatracuje mládež a její způsob života. Nikdo také nemůže právě mládeži vyčítat zmatek v hlavách vzhledem k tomu, co je učí ve školách především v zájmu výchovy k multikulturalismu. Již ve druhé třídě základní školy, kdy děti ještě neumějí pořádně číst a psát je již zaplněna učebnice nepokrytou propagací islámu. V šesté třídě jsou děti vyučovány podrobně na téma složení, působení a způsob obstarání marihuany. Když k tomu připočteme další nehoráznosti, které s výchovou a vzděláváním nemají nic společného nelze se potom divit, že dítě zaujme politická strana ne podle programu, ale jenom proto, že se jmenuje třeba Piráti. Nelze se ani divit oblibě zavšivených a mastných dredů a afroúčesu, který si lze s kulmou, trochou barvy a radikálním ústupem od osobní hygieny snadno pořídit. Nebudeme si ani zastírat, že je mnoho takových, jako třeba Pindík a jemu podobní vulgaritou oplývající narcisové, kterým taková mládež naprosto vyhovuje. Mládež snadno manipulovatelná, zhulená, která za příslib alkoholu nebo drog udělá cokoliv.

Pokud ovšem nechceme, aby naše budoucnost stejně tak, jako budoucnost národa a vlasti byla závislá na blábolících a vrávorajících individuích přicházejících úplně v h…..h, vykalených debilů s kocovinou, měli by se všichni lidé, kterým ještě zbyl zdravý rozum, rodiče, učitelé i politici nejen zamyslet, ale také začít konat. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama