Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2017 8:31:54

ČSSD hledá viníka

ČSSD hledá viníka

Není nad to sdělovat si své pocity a obavy prostřednictvím veřejného prostoru. Sociální sítě nám umožňují poznat i to, co bychom mnohdy vědět nechtěli.

Nedávno jsme se dozvěděli, že sociální demokraté ztrácí sebevědomí, že mají vnitřní spory a pnutí a že jim schází vůle po vítězství. Jen o kousek dál nám však sdělili, že jsou jediná politická strana, která dokáže ministra financí Babiše porazit. A tak si členové této strany v dopise zaslaném volebním manažerem přečetli trochu deprese, trochu naděje a nějaké to odsouzení, když si někdo dovolí vyjádřit se proti vůli vedení. Stranická demokracie zřejmě má své hranice. Dalo by se říct, že oranžová ČSSD prožívá fascinaci Babišem. Pocit z toho, že jsou ve stínu, si ovšem zavinili sami. A tak často nevěřícně kroutíme hlavami nad tím, jak kdysi mocná strana padá s volebními preferencemi, které naopak hnutí ANO narůstají. Není dobré paušalizovat. Ne vše je pouze špatné, či dobré. Bylo by poučné, aby se ČSSD a její poslanci podívali na svá minulá hlasování v Poslanecké sněmovně, kdy návrhy zákonů či jejich úpravy, jež navrhovali poslanci KSČM, nepodpořili a zavzpomínali i na to, jak dopadly jejich sliby v rámci církevních restitucí. Kdyby vždy jednali podle svých volebních slibů, nemuseli by dnes mít strach z toho, že skončí až za Babišovým ANO.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama