Filip Humplík

  • ODS
  • Praha 10
  • místostarosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2017 13:49:00

Rozum nesmí ustoupit lenosti a zelené ideologii

Rozum nesmí ustoupit lenosti a zelené ideologii

Smog je svinstvo. V Praze, v Ostravě, Brně nebo Českém Krumlově. Pro mne, pro vás, pro naše děti a naše rodiče. Jednoduché jak facka.

Včera Výbor pro dopravu pražského Magistrátu na návrh ODS schválil usnesení maximálně urychlující přípravu nového regulačního plánu v případě smogové situace. To je ale bohužel řešení z 10 %.

Dokud nebude dostavěn pražský okruh a P+R parkoviště, tak budou auta v Praze jezdit. A každou zimu budeme vymýšlet, co se smogem. Poslední plán řešení smogové situace vznikl za primátora Bohuslava Svobody v roce 2012. Od té doby se až do včerejška kromě mediálních prohlášení nedělalo nic. V tomhle je nečinnost magistrátu trestuhodná.

A špatné jsou i pokusy, zneužívat tuto situaci k omezování Pražanů a jejich přirozeného práva svobodně se pohybovat po svém městě ve svých vozech. Řidič přece není sprosté slovo. Všechna ta plíživá omezení, nesystémové parkovací zóny, úmyslné zpomalování dopravy, to vše život v Praze jen zhoršuje. A smog neřeší.

Pojďme říct ne omezování našeho normálního života. Pojďme říct ne vládě ANO a Zelených. To je v zájmu Pražanů.

Filip Humplík

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama