PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2017 16:29:31

Němci vítají a prokrmují přivandrovalce....

Němci vítají a prokrmují přivandrovalce....

Němci vítají a prokrmují přivandrovalce, ať ale od nás nechtějí žádnou spoluúčast, my takové peníze nemáme ani pro vlastní lidi

Německo vynaloží na jednoho údajně nezletilého přivandrovalce 5 200 euro měsíčně, což je v přepočtu 142 000 Korun českých. Za loňský rok to bylo celkem přes čtyři miliardy euro.

Dovedete si představit, že byste měli měsíční příjem ve výši jednoho tisíce euro? Tedy 27 000 korun? Nebo třeba dvou tisíc? Tedy 54 000 korun? To si nedovede představit téměř nikdo v České republice, myslím tím z nás, obyčejných lidí.

Německo si do země natahalo milion přivandrovalců. Mohli bychom říci, jejich věc. Německo je prokrmuje takovými částkami, o kterých se v České republice nikomu ani nezdá. Tak ať v tom pokračují.

My Republikáni, však odmítáme kvóty pro Českou republiku, odmítáme jakýkoliv podíl České republiky na financování přivandrovalecké vlny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama