Kamil Sedláček

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2017 22:31:16

Kam nás dostala naše vláda

Kam nás dostala naše vláda

Díky naší vládě jsme se staly rozvojovou zemí

 To jsme to dopracovali, díky současným i minulým vládám ČSSD, ODS, TOP 09, KSČM, ANO a KDU-ČSL. Na Novinkách.cz vyšel článek Americká investiční banka J. P. Morgan přeřadí Česko u indexu státních dluhopisů ze skupiny vyspělých zemí do skupiny rozvojových. Činí tak poté, co se příjem na hlavu v Česku poslední tři roky vytrvale pohybuje pod bankou stanovenou úrovní pro vyspělé země. Upozornil na to server Patria.cz. A to nám ČSSD slibuje zdanit příjmy „prý těm bohatým" podle pana Sobotky místo toho, aby raději snížili DPH na potraviny a věci denní potřeby, ČSSD nechce lidem ukazovat negativní aspekty navrhovaných změn.

„Protože nad 50 tisíc tak tam už to jde do záporu. Tak už neuspoříte. Nad 49 tisíc je to pořád ještě pozitivní, ale pak už se ti lidé dostávají do vyšší progrese, kdy už budou vlastně platit víc," odpověděl ekonomický expert Novinkám.cz na dotaz, proč kalkulačka nepočítá rozdíl u hrubé mzdy nad 48 955 korun. Podle ekonomů daňové návrhy ČSSD řeší neexistující problémy. Míra ohrožení chudobou je u nás totiž nejnižší z EU. Plánované zvýšení daní pro velké firmy navíc zvyšuje motivaci k umělému snižování zisků nebo danění jinde.

Je mi jedno, co ČSSD navrhuje a vymýšlí, aby si zachránila „teplá místečka" před volebním fiaskem, které bez diskuzí zcela jistě musí přijít, já volím SPR-RSČ.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama