Tomáš Franěk

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2017 1:47:48

Ochrana před teroristickým útokem?

Ochrana před teroristickým útokem?

Ochrana před teroristickým útokem? Jít k volbám..

Vážení občané EU,
začnu trochu ironicky, možná odporně ale věcně. Nemusíme se již tolik bát teroristických útoků! Ne tedy, že by pan Sobotka či pan Babiš přestali komentovat teroristické útoky z klidu kanceláře a začali důsledně na hranicích kontrolovat, kdo přichází do naší země, toho se od nich jistě nedočkáme. Ale postarají  se o nás (tedy o naše pozůstalé) pojišťovny! Že je terorismus ve výlukách z pojistného plnění? Ale kde že, nová Evropa přináší nové změny.
ČSOB pojišťovna ze svých výluk v životním pojištění terorismus odstranila a Česká pojišťovna již umí plnit v případě smrti následkem teroristického útoku  na území EHS také. V praxi to tedy znamená, že dodnes lidé meli životní a úrazové pojištění, pokud by se jim stalo to, co se stát může. To jistě je vymknutý kotník, nějaká vážnějsí nemoc ale dnes v nové EU již i smrt následkem teroristického útoku.. Běžná věc?
   Vážení přátelé, začíná tu jít skutečně do tuhého! Takhle to nechci. Na podzim tu máme volby, půjdu tam a budu volit Republikány ze Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa Miroslava Sládka www.SPR-RSC.cz. Doufejme, že to do té doby odnese co nejméně lidí, ideálně nikdo.. Ale pozdě, Češi již při útocích umírali a ne jednou. Pojišťovna nyní jejich rodinám plnění poskytne a pan Babiš s panem Sobotkou? Pokud budou u moci, tak na místo tragédie položí květinu jako "mama Merkel".. Já chci řešení, chci Miroslava Sládka, chci Republikány a chci ve své zemi pocit bezpečí!
Na viděnou u voleb
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama