ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2017 13:18:17

Starosta plzeňského centrálního obvodu se setkal s úspěšnými atletkami

Starosta plzeňského centrálního obvodu se setkal s úspěšnými atletkami

Tereza Jonášová a Denisa Majerová - dvě úspěšné atletky AK Škoda Plzeň, kterým se podařil mimořádný sportovní úspěch.

Osmnáctiletá Tereza dokázala na přeboru Prahy v pražské hale na Stromovce během závodu překonat dva krajské halové rekordy v běhu na 400 metrů v kategorii juniorek a žen staré téměř čtvrt století Dvacetiletá Denisa premiérově reprezentovala Českou republiku na mezistátním utkání ve víceboji a nedávno si na halovém mistrovství ČR v Praze připsala další sportovní úspěch, kdy vybojovala stříbrnou medaili v pětiboji žen. Tím také překonala 25 let starý krajský rekord.

Úspěšné sportovkyně přijal ve středu 1. března v přítomnosti jejich trenérů starosta plzeňského centrálního obvodu Radislav Neubauer, který ocenil jejich sportovní úspěch a poděkoval jim za vynikající reprezentaci města Plzně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama