MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2017 9:29:54

Máte tedy ještě nějaký „nouzový“ plán rychlého řešení?

Máte tedy ještě nějaký „nouzový“ plán rychlého řešení?

Interpelace na ministra zemědělství ve věci přemnožení černé zvěře a následných škod už nejen na majetku ze dne 1.3.2017

 

Vážený pane ministře, 

po 16. měsících se na Vás opětovně obracím s interpelací ve věci přemnožení černé zvěře a následných škod už nejen na majetku. Nic se totiž nezměnilo, naopak. Snad jsou Vám mj. známy události v posledních měsících v „mé“ MČ Praha 14, o kterých informovala četná celostátní média. Snad již budete konečně souhlasit, že již není v silách členů ČMMJ samostatně situaci urychleně a efektivně zvládnout. Těžko to pak pochopitelně nějak řeší obce, města i jednotlivci – majitelé pozemků. Jejich možnosti jsou prakticky nulové, problematický je zásah i policistů.

Bohužel, nový zákon o myslivosti projednán nebyl a obávám se, že do konce volebního období této sněmovny je to velmi nepravděpodobné. Máte tedy ještě nějaký „nouzový“ plán rychlého řešení? Čekat na těžké poškození zdraví až smrt člověka je snad minimálně zbytečné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama