ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2017 6:34:00

Ministr Ťok se zúčastnil slavnostního zahájení stavby obchvatu Opavy

Ministr Ťok se zúčastnil slavnostního zahájení stavby obchvatu Opavy

Ministr dopravy Dan Ťok společně s ředitelem Ředitelství silnic a dálnic Janem Kroupou a Ivo Vykydalem ze Státního fondu dopravní infrastruktury slavnostně zahájil výstavbu východní části severního obchvatu Opavy.

 Stavba pomůže odklonit tranzitní dopravu a výrazně odlehčí centrální části Opavy. Zároveň obchvat přispěje ke zvýšení bezpečnosti všech účastníků provozu.

„Jsem rád, že můžeme stavební sezónu zahájit zrovna na této stavbě. Rád bych ujistil zhotovitele, že budeme s pomocí Ředitelství silnic a dálnic pečlivě sledovat termíny a kvalitu výstavby,“ řekl ministr dopravy Dan Ťok.

Zhotovitelem stavby je společnost MS + K + IDS OPAVA a měla by být dokončena do 34 měsíců, celý obchvat by měl následně být dokončen nejpozději do 8 let.

Zahájená stavba je navržena ke spolufinancování v rámci Operačního programu Doprava 2014 - 2020 a bude spolufinancována z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama