Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2017 7:13:13

Prý se ČR stále potýká se sociální diskriminací Romů!

Prý se ČR stále potýká se sociální diskriminací Romů!

Vyplývá to z výroční zprávy amerického ministerstva zahraničí o stavu lidských práv ve světě. A já říkám – co zaseli, to také sklízí!

Washington nám vytýká nedostatečné zapojení Romů v politickém životě, ačkoli v zemi existují romské strany. „Žádní Romové nezasedají v parlamentu, ve vládě, u nejvyššího soudu, romští kandidáti neuspěli ani v regionálních volbách,“ uvedla zpráva.

Jestli to nebude náhodou tím, že drtivá většina této populace nemá zájem na sobě pracovat, vzdělávat se, poctivě vytvářet hodnoty, řádně vychovávat děti a jen parazitují a vysmívají se celé naší společnosti, která je živí, neustále trpí jejich excesy a nepřizpůsobivý život opírající se o několik druhů sociálních dávek a podepřený pozitivní diskriminací ze strany některých vychytralých politiků, kteří zakládají a nepřímo provozují desítky neziskových organizací na podporu začleňování této populace. Do těchto neziskovek tečou desítky milionů korun ze státního rozpočtu, a čím více jich je, tím více narůstá vyloučených lokalit, což naznačuje to, kde asi ty miliony na začleňování končí. Věřím, že pokud by se počet těchto neziskovek rapidně snížil, řádně se kontrolovalo jejich hospodaření a většina financí se použila tam, kde se má, vyloučených lokalit by ubylo.

Neházím všechny Romy do jednoho pytle a sám mám mezi nimi několik dobrých přátel, o kterých vím, že poctivě pracují, řádně vychovávají své děti a žijí spořádaným životem a to i přes to, že celé své dětství prožili v dětském domově, jelikož jejich rodiče se na ně vykašlali a odhodili je jako hadr, tak jo to tato populace umí. Oni to ale nezabalili, řádně chodili do školy, vyučili se, pracují a celé společnosti ukazují, že když se jen trochu chce, tak to jde!

Jsem si jist, že tu výroční zprávu amerického ministerstva zahraničí nový americký prezident Donald Trump neviděl a byla vypracována bývalou administrativou prezidenta Baracka Obamy, jelikož právě jeho administrativa po celou dobu vládnutí vytvářela pozitivní diskriminaci menšinám všeho druhu, které podporovala po celém světě a to právě proto, aby se někteří političtí šíbři mohli přes tento problém finančně napakovat a pak lidsko-právně kritizovat a se zdviženým ukazováčkem na to poukazovat. V krátkosti se to dá okomentovat slovy: „Co zaseli, to také sklízí.“ 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama