Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2017 9:42:24

SPD považuje za správné rozhodnutí Miloše Zemana kandidovat na prezidenta!

SPD považuje za správné rozhodnutí Miloše Zemana kandidovat na prezidenta!

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden.

1.) Předsednictvo SPD považuje za správné rozhodnutí prezidenta republiky Miloše Zemana kandidovat na funkci prezidenta i v dalším volebním období. Prezident Miloš Zeman odvedl především v oblasti zahraniční politiky velký kus dobré práce pro Českou republiku.

2.) Hnutí SPD nesouhlasí s názorem prezidenta Miloše Zemana, že nejlepším politickým výsledkem příštích voleb do Poslanecké sněmovny je pokračování koalice ČSSD a hnutí ANO. I s ohledem na opakovanou volbu premiéra Sobotky na post předsedy ČSSD považuje hnutí SPD pokračování této koalice po příštích volbách za politickou katastrofu pro Českou republiku. SPD udělá vše proto, aby tato koalice nepokračovala, a věříme, že nám k tomu pomůže podpora občanů ve volbách.

3.) Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura upozorňuje všechny členy a příznivce na nutnost střízlivě hodnotit výsledky průzkumů veřejného mínění, které jsou velmi nepřesné a manipulativní. Přesto poslední čísla ukazují nárůst podpory SPD mezi voliči a předsednictvo děkuje všem příznivcům programu hnutí za podporu.

4.) Hnutí SPD konstatuje, že série násilných útoků v Německu, kterou mají na svědomí islámští imigranti, potvrzuje spojitost teroru a nelegální imigrace z islámských zemí. Žádná nelegální migrace z islámských zemí – to je zásadní programový bod SPD. Prosazujeme postavení propagace islámského práva šaría mimo zákon.

5.) Předsednictvo hnutí SPD vyjadřuje plnou podporu v nadcházejících parlamentních volbách v Nizozemsku předsedovi Strany pro svobodu (PVV) Geertu Wildersovi. Náš kolega z evropské parlamentní vlastenecké frakce ENF v čele s Marine Le Pen, vede nizozemské vlastence, kteří jsou favority středečních voleb. Pevně věříme v jeho vítězství!

6.) Hnutí SPD považuje současné zostření vztahů řady evropských zemí s Tureckem za důsledek nesmyslné politiky vedení Německa a Evropské unie. Projevem této politiky byla ještě před dvěma lety snaha integrovat Turecko do EU a dnes panuje bezradnost nad důsledky této nesmyslné politiky. Turecko je muslimský stát, jako takový nemá místo v Evropské unii, a nelze počítat v této zemi s demokracií, která by odpovídala naším požadavkům. Hnutí SPD dlouhodobě odmítá přijetí Turecka do EU.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama