Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2017 10:22:52

Hnutí SPD bude důsledně prosazovat ochranu nerostného bohatství České republiky!

Hnutí SPD bude důsledně prosazovat ochranu nerostného bohatství České republiky!

Zpráva od předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) k aktuální politické situaci.

1.) Hnutí SPD gratuluje našemu kolegovi v rámci evropské vlastenecké frakce ENF (v čele s Marine Le Pen) Geertu Wildersovi k posílení pozic jeho strany v parlamentních volbách v Holandsku. Jeho vlastenecká Strana pro svobodu posílila z 15 na 20 mandátů. Za alarmující a bohužel logický závěr evropské multikulturní politiky považujeme vstup muslimské strany prosazující islamizaci Holandska do vrcholné politiky. Tuto stranu v Holandsku volilo téměř 7% voličů. Naše hnutí bude prosazovat zákaz propagace práva šaría a džihádu v České republice. Tento náš návrh nám však Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda ve Sněmovně zamítla. Vyzýváme naše voliče a sympatizanty k účasti v říjnových parlamentních volbách.

2.) Poslanci hnutí SPD se v Poslanecké sněmovně nezapojí do konfliktu, který mezi sebou vedou vicepremiér Andrej Babiš, premiér Bohuslav Sobotka a předseda TOP09 Kalousek. Jde o předvolební šaškárnu, která má dezorientovat voliče. V majetkové oblasti bude naše hnutí v souladu se svým dlouhodobým programem prosazovat povinnost zpětného prokázání původu majetku nad 20 milionů korun. Jsme si jistí, že se to nebude líbit ani panu Babišovi, ani panu Sobotkovi, ani panu Kalouskovi. Prosazujeme také uzákonění přímé hmotné odpovědnosti vrcholných politiků a soudců.

3.) Hnutí SPD bude důsledně prosazovat ochranu nerostného bohatství České republiky a odmítáme privatizaci strategických surovin. ČR má v oblasti Krušných hor významné zásoby lithia. Budeme prosazovat zásadní kroky, které by zabránily odvádění zisku z využití těchto zásob mimo území České republiky a budeme prosazovat, aby tato strategická surovina sloužila především k výrobě produktů na území České republiky.

4.) Hnutí SPD vystupuje ostře proti čerstvě schválené směrnici Evropského parlamentu, která obsahuje omezení práva občanů legálně držet a vlastnit zbraň. Česká republika jako členský stát EU je povinná tuto směrnici aplikovat do své legislativy. Politici mainstreamových stran zakrývají skutečnost, že ČR nemá právní suverenitu. Toto nové omezení je součástí koncepce EU na odzbrojení vlastního obyvatelstva. Naše hnutí SPD bude požadovat referendum o vystoupení z Evropské unie - a do doby ukončení členství v EU uděláme vše proto, aby ČR tuto směrnici ignorovala.

5.) SPD konstatuje, že útok na pařížské letiště Orly potvrzuje napjatou bezpečnostní situaci v Evropě. Opět se potvrzuje souvislost mezi přistěhovalectvím z muslimských zemí a zhoršením bezpečnostní situace pro občany dané země. Naše hnutí SPD od počátku prosazuje nulovou toleranci nezákonné migrace.

6.) SPD odmítá návrh zákona předložený ministerstvem zdravotnictví, který transformuje fakultní nemocnice na nemocnice univerzitní. Univerzitní nemocnice by nemusely zveřejňovat smlouvy v registru smluv a tak se de facto vytváří podmínky pro ztrátu státní kontroly v těchto zařízeních. Hnutí Svoboda a přímá demokracie bude jednoznačně prosazovat posílení role státu při kontrole využívání prostředků ze zákonného zdravotního pojištění.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama