PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2017 7:30:12

Jedni vraždí, ostatní to schvalují, vždycky to však jsou muslimové

Jedni vraždí, ostatní to schvalují, vždycky to však jsou muslimové

Z teroristických útoků se stala každodenní realita bez ohledu na to. jak se je média snaží zlehčovat. Nikdo si nemůže být jist svým životem, a to ani ve svých domovech. Evropan dnes riskuje smrt nebo vážná zranění cestou do školy, do práce, nebo jeno

Díky naprostému mlčení médií by se mohlo zdá, že přivandrovalecká vlna ochabla. Přesný opak je pravda, za několik týdnů tohoto roku se přivalilo do Evropy mnohem více přivandrovalců než za celý loňský rok.

Posledním teroristickým útokem je vraždění v Londýně. Je zbytečné komentovat tuto krvavou lázeň anebo dokonce přistoupit na médii zpochybňovanou motivaci či původ teroristy. Nebo dokonce rozlišovat útoky podle počtu obětí. Evropa zažívá to, co mělo být s koncem druhé světové války, navždy odstraněno z našich životů.

Daleko horší však je, a mělo by být posledním varováním pro každého, chování muslimů. Kolemjdoucí volají o pomoc, snaží se pomoci, poskytnou první pomoc, nebo jen v šoku bezmocně pláčí nad lidmi ležícími v krvi.

Ale muslimka zahalená v šátku ( viz. foto ) naprosto nevšímavě prochází kolem, baví se na mobilu a chatuje na internetu. Svým chováním demonstruje názor naprosté většiny muslimů. To je vaše věc, vám Evropanům to stejně patří. Nevšímám si vašeho utrpení. Raduji se tak, jako moji souvěrci. Přišli jsme vás vyhladit, stejně půjdete jako ovce na porážku. Vy již nejste schopni se bránit, postavit se našemu vyznání a našim cílům.  

Je načase je vyvést z omylu. Islám nemá v Evropě co pohledávat. Islám musíme postavit mimo zákon. V Evropě budou platit naše pravidla beze zbytku. Pokud se to někomu nelíbí, deportovat do země původu. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama