Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2017 8:56:19

SPD v Liberci si zvolilo předsednictvo oblastního klubu.

SPD v Liberci si zvolilo předsednictvo oblastního klubu.

Dne 23. března 2017 proběhla 1. Ustanovující oblastní konference SPD LBK, která si zvolila předsednictvo historicky 1. oblastního klubu bývalého okresu Liberec.

Všemi hlasy přítomných členů byla do funkce předsedkyně hnutí SPD LBK oblastního klubu bývalého okresu Liberec zvolena Mgr. Věnceslava Drábková. Do funkcí místopředsedů byli všemi hlasy zúčastněných zvoleni Petr Strnad a Mgr. Jitka Rotková, DiS. Poměr hlasů potřebných ke zvolení dává jmenovaným velmi silný mandát a zároveň vypovídá o soudržnosti celé členské základny nově vytvořeného oblastního klubu SPD v bývalém okrese Liberec a jeho důvěra v nové předsednictvo oblastního klubu, který má prvořadý úkol uspět v maximální míře v nadcházejících volbách do měst a obcí v roce 2018, což znamená do následujícího období spoustu práce na zkvalitňování členské základny a práce s lidmi včetně zabezpečení maximální účasti ve volebních komisích.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama