ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2017 18:53:13

Otevřený dopis předsedovi vlády ČR Bohuslavu Sobotkovi

Otevřený dopis předsedovi vlády ČR Bohuslavu Sobotkovi

Jsem přesvědčen, že 300.000 držitelů zbrojních průkazů si zaslouží, aby jejich oprávněné požadavky brala tato vláda vážně. Nikoliv na oko a verbálně, ale skutečně!

Vážený pane premiére,

včera jste se vrátil ze summitu EU v Římě, kde jste připojil svůj podpis do slavnostní deklarace připomínající 60 let od podpisu Římských smluv a ujišťující, že současné narůstající a kupící se problémy unie budou vyřešeny do deseti let. Zejména bezpečnost a prosperita.

Za deset let ale bude pozdě a je třeba přistoupit k řešení ihned. Jako předseda Strany Práv Občanů Vás vyzývám, abyste předstoupil před občany a sdělil jim své jasné stanovisko v otázce implementace Směrnice EK ke zbraním. Bude implementována nebo využijete všech opravných prostředků k jejímu zneplatnění?

Domnívám se, že odvetných kroků ze strany EU se bát nemusíte a na výhrůžky o zastavení toků evropských peněz můžete odpovědět tím, že vyváděním zisků z ČR přispíváme na jejich činnost více než štědře. A nebo si myslíte si, že 380 mld. Kč po zdanění, které se z naší země každoročně vyvádí, je malá suma? Můj názor, a většiny občanů je ten, že tato suma, která představuje jednu třetinu výdajů státního rozpočtu si zaslouží patřičnou protihodnotu. Minimálně takovou, že naše požadavky budou brány na zřetel.

Jsem přesvědčen, že 300.000 držitelů zbrojních průkazů si zaslouží, aby jejich oprávněné požadavky brala tato vláda a Vy jako premiér osobně, vážně a za ně se brala – nikoliv na oko a verbálně, ale skutečně!

Vážený pane premiére, očekávám Vaši jasnou reakci.

S pozdravem

Jan Veleba
předseda Strany Práv Občanů

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama