Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2017 17:30:52

KSČM působí na české politické scéně již 27 let

KSČM působí na české politické scéně již 27 let

Dne 31. března 1990 na ustavujícím sjezdu vznikla KSČM. Tím pádem si připomínáme 27 let od založení Komunistické strany Čech a Moravy.

Strany, která na rozdíl od jiných komunistických stran, a to zejména ve střední a východní Evropě, nezměnila svůj název. A je evidentní, že změna názvu komunistických stran ve střední a východní Evropě tyto strany v očích veřejnosti poškodily, alespoň co se týká volebních úspěchů. Samozřejmě, že toto se netýká KSČM, která je pevnou součástí nejen tuzemské politiky.

Mnoho lidí po politickém převratu roku 1989 předvídalo, že komunisté zanedlouho zmizí z politické scény. Dnes vidíme, že tomu tak není. A je to zejména zásluhou všech členů KSČM, díky nimž se komunistická strana pevně zakotvila na tuzemské politické scéně. Každý z nás ví, jaké to je každodenně snášet urážky, výhružky a další jen proto, že je členem strany, která chce demokratickou společnost svobodných, rovnoprávných občanů a pro každého chce důstojnou životní úroveň.

Členové KSČM se nemají za co stydět. Musíme být pyšní na to, co jsme dokázali a co ještě dokážeme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama