ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2017 15:48:00

O noclehárny byl velký zájem

O noclehárny byl velký zájem

Zimní opatření, která měla lidem bez domova pomoci přečkat pro ně nejnepříjemnější období roku, dnes končí. Noclehárny Michle a Vackov ukončí svůj provoz zítra v 8.00 hodin. Nadále v provozu zůstane pouze noclehárna na lodi Hermes, která je otevřena

„Vytvořené kapacity byly postačující a o noclehárny byl velký zájem. Po většinu nocí byly téměř zaplněny. Ukazuje se, že o tuto pomoc mají lidé bez přístřeší velký zájem a umožňuje jim přečkat pro ně nejsložitější období bez větší újmy na zdraví,“ uvedl pražský radní pro sociální oblast Daniel Hodek. 

Končící zimní opatření se projeví v činností centrálního dispečinku, který 1. dubna v 8.00 hodin ukončí provoz. Dále se zkrátí doba provozu denních center a dnes ve 20.00 hodin se upraví i rozšířené programy terénních pracovníků. 

„Vše přechází na běžný celoroční provoz, podobně jako u zařízení neziskových organizací, která se na zimních opatřeních podílela,“ řekl ředitel Centra sociálních služeb Praha Tomáš Ján s tím, že se od zítřka vrací také nulová tolerance alkoholu a dvacetikorunový poplatek za nocleh na lodi Hermes.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama