Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2017 8:03:32

Hodně štěstí a zástupy voličů Marine Le Pen!

Hodně štěstí a zástupy voličů Marine Le Pen!

Dnes se koná ve Francii první kolo prezidentských voleb, které rozhodnou o tom, zda chtějí Francouzi radikální změnu své politiky, jež prosazuje Národní fronta v čele s Marine Le Pen.

Marine Le Pen, která je také předsedkyní hnutí ENF (Evropa národů a svobody), jehož hrdým členem je i naše SPD prosazuje hlavně boj proti nelegální imigraci, vystoupení ze společné evropské měny, vystoupení z Evropské unie, zakotvení důchodového věku na 60 let, podpoření sociálně znevýhodněných a budování nezávislé Francie s tím, že by každý stát měl mít své hranice, měnu, ekonomiku, politiku, kulturu a tradice.

Podle všech dostupných informací by měla první kolo voleb vyhrát a potvrdit tak nastolený trend toho, že budoucnost patří vlastencům, kterým není svoboda, demokracie, spravedlnost, zodpovědnost k příštím generacím a osud svých zemí lhostejný.

Přejme společně Marine Le Pen úspěch, aby se konečně evropské státy vymanily z područí nereformovatelného bruselského byrokraticko-přerozdělovacího centralismu, který nesmyslně podporuje multikulturní ideologii propagující islám a islámskou kulturu!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama