Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2017 14:38:42

Není šéf katolíků tak trochu mimo mísu?

Není šéf katolíků tak trochu mimo mísu?

Stále více se potvrzuje, že šéfové náboženských organizací jsou nositeli hlouposti a rozkladu. Islamistický boj za okupaci celého světa Alláhovým diktátem je známý a europolitiky bagatelizovaný.

 

Není šéf katolíků tak trochu mimo mísu? 

Stále více se potvrzuje, že šéfové náboženských organizací jsou nositeli hlouposti a rozkladu. Islamistický boj za okupaci celého světa Alláhovým diktátem je známý a europolitiky bagatelizovaný. Naivně hloupým přisluhovatelem Alláha se stal jaké šéf nejstarší křesťanské organizace – katolíků. Papež František to dokázal tuto sobotu (22. dubna 2017), kdy měl podle internetového zpravodajství pronést další hloupost: „…Mnoho uprchlických táborů je jako koncentrační tábory - protože jsou strašlivě přeplněné lidmi." Papež prý přirovnal situaci v uprchlických táborech v Řecku s nacistickými koncentračními tábory. Až do tak primitivní argumentace klesl.                                                                                                                       A perlil dále: prý imigrace je v zájmu Evropy. Údajně řekl: „Evropané mají stále méně dětí, zároveň však zavírají dveře před migranty. Tomu se říká sebevražda." Papež František neví o čem mluví. Svým způsobem se nelze slovům téměř a rádoby svatého papeže Františka divit. Katolická církev po celý novověk, tedy po dobu expanze a vytváření koloniálního panství, vydávala okupaci zemí třetího světa za šíření pravé katolické víry. Protestantské sekty také šířili křesťanskou víru ve svých koloniích. Dnes jim nezbývá nic jiného než vehementně bránit lidská práva až za hranici absurdity v rámci celosvětového láskyplného vlezdoprdelismu (omlouvám se za výraz, ale jinak to nazvat nejde). Vůbec si přitom neuvědomují, že tím jenom podporují islámskou migraci do Evropy.

Migranti dnes směřují do EU za štědrými sociálními systémy. Jsou a budou větší zátěží než evropští důchodci. Již dnes vidíme, že starost o migranty je doprovázena stále většími výdaji na vnitřní bezpečnost a státem placené integrační úřady a agentury. Přesunem obyvatel z Blízkého východu ani celkově z třetího světa a dlužno říci, že ve většině lidí k čemukoli, krom mordů nepoužitelných, se na penze nevydělá.

Kromě toho přirozený pokles počtu obyvatel nemusí přinést ztráty. Sníží se výdaje na jednu osobu, byť se zvýší výdaje na seniory. O zachování finanční stability se stará růst produktivity. Preventivně je potřeba snižovat počet nekvalifikovaných mladých lidí. Ti nám plní výchovné ústavy a věznice. Vzdělaných šejdířů tam je malé procento.                             Že bude v Evropě méně lidí? Omezí se tím nezaměstnanost a ekonomická aktivita v našem technologickém světě bude stále zachována. Prognostici, ekonomové i politici mají těžkou hlavu z toho, že práce bude málo, protož pro podnikatele bude výhodnější investovat do robotů než do lidských dělníků, kteří mají tendenci držkovat, a chtít přidat na mzdě za práci jenom proto, že se v obchodech zdražuje.... Dnes, v době francouzských prezidentských voleb je ve Francii mezi mladými lidmi ve věku od 18 do 24 let nezaměstnanost 24 procent. K čemu tedy vítat migranty?                                                                                                                  Před dvěma roky jsou na toto téma vyjádřil politolog Zdeněk Zbořil celkem krutě: „Dnes lze primitivně myslícího člověka poznat podle toho, že tvrdí: Vymírání Evropy ohrožuje naší ekonomiku a budoucí důchody, a proto potřebujeme migranty.“                                              Že jsou k nám dováženi ze zahraničí dělníci? Protože naši zaměstnanci by chtěli vyšší mzdy a to se zaměstnavatelům tuze nelíbí. Proto je u nás zájem o dělníky z Ukrajiny, kde je, nejen v důsledku občanské války, velká bída. Nebýt dělníků ze zahraničí, v průmyslu a službách by to majitelům firem omezilo zisk.                                                                                                   Že v některých místech objektivně nejsou pracovní síly? Když v té oblasti šel za posledních 25 let průmysl do ztracena a podceňovaly se a rušily učební technické obory, čemu se divit? Ale hlad po zaměstnancích je pouze krutě dočasný. Až se přestanou asijské montovny v Čechách vyplácet a klesne odbyt montovaného, může vybuchnout nezaměstnanost v těchto regionech náhle během jednoho roku a přesáhnout více než 10 %. Nezbývá tak Papeži doporučit aby se zkusil probudit, aby těm jeho ochráncům mohl vysvětlit, že sem nepřišli jako

turisté do hotelů, které si musí platit, ale ilegálně překročili hranice! Tak co by chtěli více!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama