Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2017 16:35:00

Jde nám především o dítě a jeho dobrý start do života

Jde nám především o dítě a jeho dobrý start do života

Marian Jurečka na Facebooku

Politika i program KDU-ČSL vždy stál na principech křesťanské solidarity. Tedy tomu, kdo je ve složité situaci, ze které se chce dostat a hledá pomocnou ruku, tak bychom měli pomoci. Pomoci máme také těm, co si pomoci nedokáží sami a pomoc potřebují (děti, staří lidé, nemocní..) Ostatně ono miluj svého bližního jako sám sebe ledacos napovídá.

Proto si myslím, že každému z nás může život přinést situaci, kterou nemůže vždy ovlivnit, či vůbec, ať již zdravotní, sociální a pod.

A zálohové výživné nemá být o tom, zbavit zodpovědnosti ty, kteří mají přispívat na výchovu děti, ale pomoci rodiči (především ženám samoživitelkám) zvládnout dobře péči a výchovu dítěte. A stát má mechanismy, jak peníze následně vymoci. Jde nám především o dítě a jeho dobrý start do života.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama