Česká Lípa [okres Česká Lípa]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2017 14:16:21

Značka podporuje drobné výrobce z regionu

Značka podporuje drobné výrobce z regionu

"Regionální produkt Lužické hory a Máchův kraj" je značka, jejímž správcem je místní akční skupina Lužické hory a Máchův kraj. Tato obchodní značka slouží k podpoře a propagaci drobných výrobců. Do konce května si ji mohou zaregistrovat.

O značku se může přihlásit výrobce z dané oblasti a dále musí splňovat kritéria místní výroby, tradici výroby v regionu, podíl ruční práce a šetrnost výrobku a obalu k životnímu prostředí. Při splnění všech kritérií – respektive dosažení potřebného bodového hodnocení - dostane výrobce certifikát, který ho opravňuje po dobu dvou let užívat značku regionálního produktu a využívat propagaci, kterou místní akční skupina těmto výrobkům poskytuje.

Noví zájemci se mohou přihlásit do konce května – http://www.dobry-vyrobek.cz/

Pokud termín nestihnou, mohou tak učinit kdykoli, při dostatečném počtu přihlášek proběhne certifikace i mimo květnovou uzávěrku.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama