MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2017 18:57:30

Krajská konference KDU-ČSL Pardubického kraje

Krajská konference KDU-ČSL Pardubického kraje

V pátek 21. dubna proběhla v chrudimském muzeu krajská konference KDU-ČSL Pardubického kraje.

Necelá sedmdesátka delegátů, zastupující více jak 2 100 členů krajské organizace, zvolila po dvou letech staronové vedení. Pozici předsedy jednoznačně obhájil 1. náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman Línek. Místopředsedy byli zvoleni asistent senátora Petra Šilara Petr Čada, starosta Litomyšle Radomil Kašpar a krajský radní Pavel Šotola. 

Setkání se neslo nejen ve znamení voleb, jednotlivých zpráv a diskuze, ale také návštěv významných hostů. Jednání navštívil místopředseda Vlády České republiky a předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek, který se ve svém vystoupení věnoval především spolupráci se Starosty a nezávislými, současné situaci ve vládě a především přípravě strany na podzimní parlamentní volby. Společnou kandidátku lidovců a STANu v Pardubickém kraji povede jako lídr ředitel pardubického gymnázia Mozartova Marek Výborný a za KDU-ČSL na ní dále najdeme onkologa Víta Ulrycha.

Na krajské konferenci KDU-ČSL také vystoupil krajský předseda STANu a starosta obce Vraclav pan Oldřich Koblížek, europoslanec Tomáš Zdechovský. Pozdravit delegáty přijeli i předseda právního výboru Evropského Parlamentu Pavel Svoboda a místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a KDU-ČSL Jan Bartošek. Jednání se též zúčastnila 1. místopředsedkyně senátu Miluše Horská.

Sobotní jednání bylo poslední před blížícím se sjezdem v Praze a završilo tak více jak čtyřměsíční období, kdy probíhaly výroční členské schůze místních organizací a jednotlivá okresní shromáždění lidovců. Konference podpořila na pozici předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka a do celostátního výboru KDU-ČSL podpořila kandidaturu Víta Ulrycha a Radomila Kašpara.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama