Česká Lípa [okres Česká Lípa]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2017 13:17:25

Začala příprava projektu zateplení penzionu Na Blatech

Začala příprava projektu zateplení penzionu Na Blatech

Zlepšení stavu budovy Domova pro seniory Na Blatech je cílem města Česká Lípa, které prostřednictvím své příspěvkové organizace objekt spravuje. Rada města na dubnovém jednání schválila přidělení veřejné zakázky na projektovou přípravu celé akce.

„Objekt zateplíme, následovat bude výměna oken, úprava bleskosvodu, zateplení sedlové střechy a výměna krytiny, oprava balkónů včetně výměny dlažeb a statické zajištění objektu,“ uvádí místostarosta Juraj Raninec.

Do soutěže o veřejnou zakázku na projektovou přípravu se přihlásily dvě firmy, z nichž DESIGN 4 – projekty staveb, s.r.o. z Liberce zhotoví projektovou přípravu za 938.960,- Kč včetně DPH.

Zhotovená projektová příprava je také podmínkou žádosti o dotaci ze zdrojů Evropské unie na zateplení objektu, kterou chce město podat na podzim letošního roku. Zahájení vlastní realizace stavebních úprav Domova pro seniory se předpokládá v roce 2018. Stavební práce nebude možné provádět za plného provozu. Proto bude realizace rozdělena do více etap, aby byl zachován alespoň částečný provoz zařízení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama