ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2017 12:04:00

Pražský magistrát jede do práce na kole

Pražský magistrát jede do práce na kole

Magistrát hl. m. Prahy se již po třetí zapojil do soutěže Do práce na kole, která probíhá od 1. do 31. května 2017. K dnešnímu dni je přihlášeno přes 100 účastníků z řad zaměstnanců Magistrátu.

 Praha se rozhodla podpořit myšlenku kampaně a motivovat své obyvatele k tomu, aby si vyzkoušeli aktivní způsoby dopravy do práce. Přínosem je nejen úleva životnímu prostředí, ale také více radosti a pohybu v běžném pracovním dni každého z nás.

„Soutěže Do práce na kole se účastním každý rok a mám velikou radost, že i počet kolegů, kteří podporují tuto smysluplnou akci, narůstá.“ řekl náměstek primátorky Petr Dolínek.

Soutěže se mohou zúčastnit nejen cyklisté a jezdci na koloběžkách, ale od loňského roku také nově běžci, chodci, jezdci na kolečkových bruslích i longboardech. Registrace do soutěže Do práce na kole probíhá do 3. Května na www.dopracenakole.cz. Přihlášení si pak musí vytvořit tým o 2-5 lidech. Myšlenku Praha podpořila i aplikací Na kole Prahou, která cyklistům usnadní vyhledání nejvhodnější trasy a také zaznamená ujeté kilometry. Aplikace je zdarma k dispozici na internetu a pro systémy iOS i Android.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama