plk. Ing. Zdeněk Nytra

  • ODS
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2017 13:55:46

Otázky a názory – První týden kauzy „demise“

Otázky  a názory – První  týden   kauzy  „demise“

Komentovat dění v nynější české politice ráno nebo dopoledne nemá smysl, protože do večera je všechno jinak.

Parlamentní Listy: Premiér Sobotka  vyzval A. Babiše k rezignaci na post člena vlády. Co si o tom myslíte? - Měl by Babiš resignovat, měl by ho Sobotka odvolat, nebo by měl Babiš ve vládě zůstat?

Zdeněk Nytra: Přiznám se, že velice nerozumím, nebo naopak velice rozumím načasování celé kauzy. Tři a půl roku klídek a pohoda, půl roku před volbami nebetyčný problém. Jako nejpříhodnější  mě napadá přirovnání k malým klukům na pískovišti, co si navzájem boří bábovičky. Pan vicepremiér v podstatě nemůže prohrát, takže by možná bylo zajímavé vědět, kdo vehnal pana premiéra do této slepé uličky.

Nejsem fanouškem pana premiéra a moc nechápu, proč si včera doslova "naběhl" na vidle, ale musím uznat, že celou nesmírně trapnou situaci zvládl a ustál. Na druhou stranu marně přemýšlím, co jsme jako národ udělali, že si "zasloužíme" takového prezidenta. Prezidenta, který se chová jako nejhorší hulvát, nedokáže potlačit svou osobní animozitu a navíc zosnuje to nejtrapnější divadlo, jaké si umíme představit. Bohužel se ale potvrzuje, že pan premiér svým postupem v posledních týdnech toto vše panu prezidentovi umožnil.- To je má odpověď na otázku Parlamentních Listů "Co si myslíte o včerejším incidentu na Pražském hradě?"

  Názor, s kterým souhlasím: Portál Aktuality.sk napsal, že komentovat dění v nynější české politice ráno nebo dopoledne nemá smysl, protože do večera je všechno jinak. Jediné, co se podle něj nemění, je zákeřnost boje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama