Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2017 10:04:41

Podezřeními kolem nahrávek Andreje Babiše se musí zabývat sněmovna

Podezřeními kolem nahrávek Andreje Babiše se musí zabývat sněmovna

Občanští demokraté iniciovali svolání mimořádné schůze Poslanecké sněmovny, která se bude zabývat nahrávkami redaktora MF DNES a ministra financí Andreje Babiše. Pro svolání schůze získali podporu i dalších stran.

„Nejsme zastánci zveřejňování odposlechů či záznamů soukromých rozhovorů. Obsah nahrávek týkajících se ministra financí Andreje Babiše je ale natolik závažný, že musí být předmětem prošetření. Existuje totiž podezření, že vicepremiér Babiš úkoloval média, zneužíval je k útokům na své politické soupeře a měl přístup k informacím o probíhajících policejních vyšetřováních. Z toho důvodu jsme se rozhodli pro dnešní svolání mimořádné schůze Poslanecké sněmovny. Je potřeba, aby se těmito podezřeními zabýval i parlament a aby k tomu Poslanecká sněmovna zaujala jasný postoj," řekl předseda ODS Petr Fiala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama