Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2017 21:56:00

Sněmovna odmítla nepřijatelné praktiky Andreje Babiše

Sněmovna odmítla nepřijatelné praktiky Andreje Babiše

Vyjádření Petra Fialy ke schválení usnesení, které navrhla ODS na dnešní mimořádné schůzi.

 „Je dobře, že se Poslanecká sněmovna jasně vyjádřila, že odmítá praktiky, které do české politiky vnesl Andrej Babiš. Zneužívání médií a uniklých policejních spisů proti své konkurenci je nepřijatelné. Za důležité rovněž považuji konstatování sněmovny o tom, že Andrej Babiš opakovaně lhal. Lhal, když tvrdil, že nebude ovlivňovat svá média.

Sněmovna zároveň na náš návrh konstatovala, že prezident republiky musí při výkonu své funkce dodržovat Ústavu České republiky. Ukazuje se, že koaliční strany nejsou schopny nadále spolupracovat ve prospěch občanů a jediným východiskem jsou volby v co nejbližším termínu,“ uvedl Petr Fiala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama