Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2017 10:31:33

Dá se vůbec ještě věřit v demokracii, kterou řídí zločinci a parazité?

Dá se vůbec ještě věřit v demokracii, kterou řídí zločinci a parazité?

Vzpoura vládních deprivantů.



Situace na české politické scéně je jasná a přehledná. Všichni vědí, co a jak a kdo za to může.Mediální válka mocných a jejich oddaných má cíl udržet pozice, milionové kšefty, výhody které poskytuje moc. 25 let vysávají paraziti náš stát, permanentně okrádají lidi na životní úrovni. Vždy pokud se cítí tato elita těch nejschopnějších parazitů ohrožena odstavením od moci, velí do útoku k obraně demokracie.

Mediální svět se snaží udržet tvář elit, že jim jde o blaho lidu a ono to již nezabírá a tak se musí více emočně působit na všechny cílové skupiny nástrojem zvaným debilizace mas.

Česká republika se proměnila ve velkopanství  úzké skupiny lidí a ti vládnou skutečnou a reálnou mocí. Systém rozdej a panuj má dokonalé schéma řízení a pokud si někdo myslí, že politici či nějaké skupiny akademiků hájí demokracii  je může den co den usvědčovat ze lži na základě výsledků jejich práce pro vlastní lidi.

Takzvané demokratické strany jsou téměř v agonii vlastního konce pro nevolitelnost a letitou korupci včetně zločinného spolčení s ČNB. Je logické, jak pud sebezáchovy a strach o koryta tyto strany parazitů a vlastizrádců k sobě ve smrtelné křeči přitahuje společný cíl.Stále stejní lidé nám každé volby nalhávají, že oni to vše zařídí, že oni vědí co je pro lid prim.Jen musíme jim dát svůj hlas i vůli a o nic se nestarat.Jsou schopni ukrást jakoukoli velkou částku peněz a pro své cíle odstaví každého kdo je v cestě.

Dá se vůbec ještě věřit v demokracii,  kterou řídí zločinci a parazité?

Tisíce a stovky vzdělaných jedinců každým rokem opouští školy s tituly. Kde to je vidět?Životní úroveň padá a padá a zlepšení nikde. Hra s čísly a realita kupní síly v žebrácké holi.Otázka zda výměna vlády za další papaláše má šanci na pozitivní změnu je nekonečný příběh o doufání v zázrak.

Varianta že lidé vše vzdali a apaticky přežívají, vypadá jako realita. Dnes se jedná o Babiše a zítra o další mocenský boj. Systém je založen na bezohlednosti, dravosti a bez schopnosti morálně uvažovat. Pokud se někdo postaví jako A.B. a založí nové politické síly s lepším propracovaným systémem kontroly moci, je šance odstavit parazity a nebo být sám odstaven a ponížen.Téměř vždy vše ukončí koupení zrádci po bleskovém hnutí svědomí  věrných.

Takzvaná politická krize je divadlo a další přeformátování mocenských a tím ekonomických pozic. Lidé se bez parazitů obejdou ale parazité bez lidí nikoli!

Kritizovaná a nakonec schválená cesta prezidenta do Číny, je sdělením pro všechny poslance, kandidáty na prezidenta, poskoky mocných, toto je červená čára !!!!!!

Překážet v miliardových kšeftech či je ohrozit hloupým tlacháním o morálce znamená konec každého úředníčka, poslance, kandidujícího i ministra. Myslí si někdo ze samozvaných morálních autorit, kteří řídí společenské protesty zdebilizovaných davů, že  je pozve na jednání Kelner,Tykač, Vítek, ,Komárek, Bakala a další? Že jim budou skládat účty o morálce v podnikání a budou prokazovat poslancům své miliardy?Tito pánové mají takovou moc, že postaví takovou vládu  kterou potřebují a snad i vlastní armádu.

Rozdíl mezi  oligarchy a Babišem je zásadní. Babiš  něco přece dělá pro lidi, neprodal své firmy německému nadstátu i s levnou pracovní silou. Lidé  kteří nejvíce řvou na Babiše jsou vesměs ekonomičtí zločinci. Vše prodali, lidi okradli i o vlastní zdroje vody a žebrácké mzdy s důchody dali vlastním lidem. Kde byl Babiš, když se dopustili poslanci demokratických stran zločinného spolčení na Církevních restitucích?

Strana, která má v názvu sociální vyměnila hájení svých pracujících za moc a peníze.KDU se uzavřela v historické křeči kolaborace při přepisování dějin. Schůzky ministra Hermana se Sudeťáky ať posoudí každý vlastenecky uvažující Čech.Historie ODS je dobou toho největšího rozkrádání státního majetku a obrovské korupce.

Máme další vládní krizi v režii stran mířící ke svému konci. Pokud lidé vymění formální demokracii napsanou v ústavě za tvrdou ruku, bude to pro bezbřehou korupci a mocenskou posedlost novodobého panstva.

Už jim nestačí miliony, chtějí miliardy a větší a ještě větší moc a tím se vysvětluje, proč se dějiny opakují. Globalisté přebírají moc bez voleb a tvrdí že jsou vyvolení vlastní výjimečností.Systém řízení našeho státu udržuje 25 let gaunery a parazity u moci. Je to až obdivuhodné jak to dokonale funguje a tím odpovídá na otázky, které nikdo nepoloží. Tito lidé, kteří vytvořili systém ve kterém sami nežijí, mají pekelnou hrůzu, že o své mocenské posty přijdou a budou se muset živit prací. Nezvolení znamená konec výsad. Konec oblečků a kravat, konec imunity, konec dotací a ztrátu chráněného území v Ps.Vládní boje o moc nesou otázku, zda naši volení zástupci jsou ještě schopni myslet na lidi tam dole.

Je ostudné, že ve dnech výročí osvobození Rudou armádou se na povel zakazuje projevit vděk a úctu Ruské federaci a současně vláda rozhodne o aktu nepřátelství a vyšle 300 žoldáků provokovat na hranice státu, díky kterému vůbec existujeme.Prezident letí s tajnou elitou do Číny a v onom letadle sedí pravděpodobně skutečná vláda Čr?






Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama