Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2017 5:35:00

Těší mě vysoká úroveň dobrého sousedství mezi našimi zeměmi, ČR a Polskem

Těší mě vysoká úroveň dobrého sousedství mezi našimi zeměmi, ČR a Polskem

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v úterý dne 16. května 2017 gratulační telegram prezidentovi Polské republiky Andrzeji Dudovi.

Vážený pane prezidente, drahý příteli,

dovolte mi, abych Vám jménem svým i jménem občanů České republiky srdečně poblahopřál k Vašemu životnímu jubileu.

Těší mě vysoká úroveň dobrého sousedství mezi našimi zeměmi a jsem rád, že se vzájemná spolupráce rozvíjí v politické, ekonomické i kulturní oblasti. Rád vzpomínám na Vaši oficiální návštěvu České republiky v březnu 2016. Bylo mi potěšením přivítat Vás na Pražském hradě a pohovořit s Vámi o důležitých tématech, jakými byly například přípravy na summit NATO ve Varšavě nebo infrastrukturní projekty mezi Polskem a Českem.

Jsem přesvědčen, že naše pravidelná setkání, ať už bilaterálně nebo v rámci V4, přispívají k  upevnění tradičního partnerství mezi našimi zeměmi. Přeji Vám, vážený pane prezidente, pevné zdraví, mnoho úspěchů a spokojenosti jak ve Vašem osobním, tak v profesním životě.

S úctou  

Miloš Zeman
prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama