Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2017 1:57:10

Evropská komise vyhrožuje ČR

Evropská komise vyhrožuje ČR

Evropská komise pohrozila zemím, které odmítají přijímat migranty v rámci programu přerozdělování podle kvót. Podle Evropské komise by měla Česká republika, která přijala jen 12 osob, urychleně přebírání obnovit.

Žel musíme konstatovat, že činovníci Evropské komise s největší pravděpodobností nechápou realitu. Pokud by chápali realitu, tak by věděli, že přijímání migrantů podle kvót absolutně nic nevyřeší. Ba naopak, situaci ohledně migrantů ještě zhorší.

Je samozřejmostí, že musíme být v jistém smyslu solidární, ovšem v žádném případě nesmíme přijímat migranty z donucení a ještě k tomu na úkor bezpečí občanů. Nelze popřít, že v uprchlických vlnách jsou inflirtované osoby napojené na Islámský stát. Mimochodem, Česká republika je velmi solidární. Pomáhá migrantům v Jordánsku a v dalších státech. Bohužel toto asi Evropská komise zámerně vidět nechce.

Pokud Evropská komise bude členským státům EU neustále něco diktovat a posléze vyhrožovat i evropským soudem, tak se nemůžeme divit, že důvěra občanů v Unii stále klesá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama