Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2017 9:06:00

Ocenění je nejmenší způsob, jak můžeme projevit naši úctu

Ocenění je nejmenší způsob, jak můžeme projevit naši úctu

Pražská primátorka Adriana Krnáčová ocenila čtyři obyvatele hlavního města, kteří se významně zasloužili o jeho rozvoj a přispěli k šíření dobrého jména Prahy ve světě.

 Čestnými občankami hlavního města se staly herečka Jiřina Bohdalová a profesorka Zuzana Kalabisová, rozená Růžičková. Stříbrnou medaili hlavního města Prahy z rukou primátorky převzali tanečníci, bratři Jiří a Otto Bubeníčkovi.

Obě nové čestné občanky již Stříbrnou medaili hlavního města Prahy obdržely, Jiřina Bohdalová v roce 2011 a Zuzana Kalabisová, rozená Růžičková v roce 2012.

„Je mi vždy ctí, když mohu ocenit osobnosti, které toho nejen pro město mnoho odvedli. Na takové lidi musí být Praha pyšná a také to náležitě dávat najevo a toto je ten nejmenší způsob, jak naší úctu můžeme projevit,“ uvedla při slavnostním ceremoniálu primátorka Adriana Krnáčová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama